Software partners

ThoughtSpot – een van onze software partners – is de leider op het gebied van search & AI-driven analytics. Het volgende generatie Analytics-platform van ThoughtSpot helpt de grootste bedrijven ter wereld om in het huidige digitale tijdperk de kracht van duizend analysten in de handen van elke werknemer te leggen. Met ThoughtSpot kunnen mensen uit het bedrijfsleven Google-achtige zoekopdrachten gebruiken om eenvoudig miljarden rijen gegevens te analyseren en automatisch inzicht te krijgen in vraagstukken – allemaal met één klik. ThoughtSpot maakt verbinding met elke on-premise, cloud, big data of desktop-gegevensbron en is 85 procent sneller in te zetten dan verouderde technologieën.

Zakelijke partners

Provelu is een bedrijf met ruim 12 jaar ervaring. Een deskundige, toegankelijke en nuchtere partner die ondernemingen ondersteunt bij de digitale transformatie van hun organisatie. Op zowel organisatorisch als technisch gebied. Dat doen ze op basis van hun adviezen, software en Business Intelligence oplossingen.

MagnaVersum BI & Analytics gelooft in het behalen van waarde uit interne en externe (BIG) Data voor organisaties, zowel voor de Non-Profit als de Profitsector. Hiermee helpen wij organisaties met dashboards, voorspellingen, innovatieve oplossingen en optimalisatie van bestaande processen. Vanuit deze missie ondersteunen wij diverse tooling als QlikView, QlikSense, QlikNPrinting, PowerBI, BIOffice, Pyramid2018 en TimeXtender (Datawarehouse Automation). Voor Analytics werken wij veel met Open Source als R, Hadoop, Pic, Hyve en Phyton.
MagnaVersum is hiermee preferred supplier voor organisaties als Ikea, Philips, KVK, De Lage Landen, ABN Amro, de gemeente Breda en Werkzaak Rivierenland.

Optimaal Digitaal, slimmer werken loont!

Wij zorgen dat ondernemers blij worden van hun administratie. We verbeteren administratieve bedrijfsprocessen voor accountants en MKB’ers, zodat je beter kunt concurreren en sneller beslissingen kunt nemen door actuele stuurinformatie. Verder vinden we dat techniek alleen werkt als het gepaard gaat met oog voor de mens en de cultuur achter de organisatie.  Dit doen wij op basis van software van Unit4 Multivers.