Software

Simply BI kan verschillende diensten leveren op o.a. de onderstaande software.

Met QlikView ontdekt u diepere inzichten door uw eigen analysetoepassingen te bouwen met een flexibele, bedrijfsklare oplossing. Met de Associative-engine als kern van Qlik Sense, en nieuwe verbeterde mogelijkheden voor intelligentie die de gebruiker ondersteunen, helpt Qlik Sense iedereen inzichten te ontdekken die op query’s gebaseerde BI-tools eenvoudig missen. Zoek en verken vrijelijk al uw gegevens en zet uw analyse meteen in beweging wanneer nieuwe ideeën naar boven komen.

Bij TimeXtender weten ze wat u als ondernemer nodig heeft. U hebt geen tijd voor een langdurig specificatie- en ontwikkelingsproces. U wilt resultaten vanaf de eerste dag, dus u wilt nieuwe inzichten snel in uw voordeel kunnen gebruiken. Discovery Hub®, het Data Warehouse Automation Platform van TimeXtenders, stelt u in staat om in een zeer korte tijd resultaten uit business intelligence te halen. Discovery Hub® verandert een business intelligence-project in een business intelligence-proces met een flexibele oplossing die kan meegroeien met de behoeften van uw bedrijf.

Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, uitgegeven door Microsoft. Het doel is om business intelligence op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. Met Microsoft Power BI kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard met managementinformatie weer te geven. Power BI is beschikbaar als Software as a Service (SaaS) en als onderdeel van de Microsoft Office 365-suite.

ThoughtSpot is de leider op het gebied van search & AI-driven analytics. Het volgende generatie Analytics-platform van ThoughtSpot helpt de grootste bedrijven ter wereld om in het huidige digitale tijdperk de kracht van duizend analysten in de handen van elke werknemer te leggen. Met ThoughtSpot kunnen mensen uit het bedrijfsleven Google-achtige zoekopdrachten gebruiken om eenvoudig miljarden rijen gegevens te analyseren en automatisch inzicht te krijgen in vraagstukken – allemaal met één klik. ThoughtSpot maakt verbinding met elke on-premise, cloud, big data of desktop-gegevensbron en is 85 procent sneller in te zetten dan verouderde technologieën.