Onze diensten

Simply BI biedt verschillende diensten, altijd met als doel om u te ontzorgen door uw onderneming op het juiste moment te voorzien in haar behoefte.

Diensten voor klanten

Advies

Simply BI kan u helpen met het kiezen van de juiste BI software passend bij uw behoefte. Daarnaast kunnen we met u meedenken over de te bouwen oplossing die u in uw informatie behoefte gaat voorzien.

Review

Heeft u een of meerdere bestaande applicaties die de informatie behoefte verzorgen, maar u twijfelt aan de performance of juistheid hiervan? Simply BI kan voor u deze applicaties grondig doornemen en verbeteringen adviseren indien van toepassing.

Bouw

Natuurlijk kunnen we ook een passende oplossing voor u ontwerpen en bouwen. Dit doen we in nauw overleg en indien gewenst in samenwerking met u, zodat het resultaat naadloos aansluit aan de behoefte.

Diensten voor partners

Bouw

Ook voor partners kunnen we de bouw van de verkochte oplossing uitvoeren. Dit kan rechtstreeks, maar ook als onderaannemer. Voordeel hiervan is dat er nauwer contact is met uw klant waardoor de kans van slagen significant vergroot wordt.

Relatie onderhoud

Simply BI kan voor u en namens u relaties onderhouden die voor u moeilijk te bereiken zijn door de afstand tussen uw vestiging en de klant.

Verkoop

Tijdens het verkoopproces zijn er momenten waarbij persoonlijk contact of analyse ter plaatste nodig is om tot de juiste oplossing te komen en dit te vertalen in een juiste propositie. Hier kan Simply BI u bij helpen.