Projecten

Simply BI heeft ruime ervaring op het gebied van Business Intelligence. Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele projecten waar onze mensen aan hebben gewerkt.

UWV

Het mede-ontwikkelen van een inkoopapplicatie die inzicht geeft in zowel de fysieke als financiële kanten van de UWV-brede inkoop. Daarnaast werd er voorzien in advies en hulp bij het opzetten en uitbreiden van het QlikView Competence Center.

ADP

Het ontwikkelen van dashboards die door ADP aan klanten geleverd werden tezamen met ADP’s eigen software. De dashboards geven inzicht in personele cijfers zoals verloop, ziekteverzuim en volumeverschillen. Deze dashboards zijn in verschillende modules en versies van ADP terug te vinden.

Genzyme

Behoefteanalyse en bouw van dashboards die verschillende systemen koppelen om inzicht te geven in efficiency- en productiviteitscijfers voor het Genzyme-management.

MediaXplain*

Het ontwerpen en bouwen van een applicatie die inzicht geeft in de inzet van reclamecampagne middelen door klanten op basis van enquêtes, demografische gegevens en kijk- en luistercijfers.

Groot Callcenter

Het ontwerpen en de bouw van dashboards die inzicht geven in productiviteit van de verschillende centra en verschillende kanalen. Daarnaast ook het realiseren van financiële dashboards.

Wereldwijde Bank

Inventariseren van de benodigde Y2K aanpassingen in het back-office rapportagesysteem en het uitvoeren en managen van het resulterende project.

Investment Bank

Ontwerpen en ontwikkelen van online klantgerichte investeringsoverzichten. Deze maandelijkse overzichten geven inzicht in opbrengsten van de klantinvesteringen ten opzichte van een aantal belangrijke fondsen en strategieën.