Over ons

Business Intelligence begint bij Simply BI. Simply BI is gericht op het vertalen van informatiebehoefte van bedrijven in eenvoudige oplossingen. Onze filosofie is dat de geboden oplossing niet alleen eenvoudig te gebruiken is. De oplossing moet ook eenvoudig te onderhouden zijn.

Simply BI heeft meer dan 30 jaar ervaring in de business intelligence software industrie. Met deze ervaring – opgedaan bij wereldwijde softwareleveranciers – is Simply BI gestart om klanten en partners bij hun klanten te helpen deze software in te zetten. Dit met als doel om de alledaagse uitdaging van het nemen van de juiste gefundeerde beslissingen te ondersteunen.

Bij Simply BI willen we er altijd voor zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment in een eenvoudig te gebruiken formaat beschikbaar is.  Het belangrijkste punt daarbij is dat de input van de klant leidend is terwijl de mogelijkheden van de software optimaal tot hun recht komen. Simply BI heeft dan ook als doelstelling dat naast goed luisteren naar de klant, ook de oplossing samen met de klant in korte en duidelijke stappen wordt ontwikkeld. Op deze manier sluit het resultaat optimaal aan bij de behoefte. Dit zelfs als de behoefte tijdens de ontwikkeling verandert als gevolg van veranderingen in de markt of bedrijfsvoering.

Of het nu gaat om reporting of analytics, data strategy of data cleansing, wij helpen u en uw onderneming graag vooruit. De juiste bedrijfsinformatie snel en toegankelijk voorhanden, dat moet overal kunnen!

Dit zijn onze partners

Logo Power BI Simply BI
logo Qlik Simply BI
logo Qlik Simply BI
logo Qlik Simply BI